Om

Friinaturen.se är en sida som skapades av mig Viktor i slutet av 2020 i syfte av att skapa en plats med allt som berör vandring, camping och överlevnad. Jag är inte på något sätt ett proffs inom området men har ett stort intresse av att vara ute i naturen och vill dela med mig av mina tankar och upplevelser. Målet är att det här ska vara en sida där du kan hitta hjälp och idéer för att få en bättre upplevelse i ditt friluftsliv. Och även om jag inte själv har svaret på alla frågor så är mitt mål här att all information på sidan ska vara korrekt och grundad på fakta. Så hittar du något som du tycker är fel så hör gärna av dig på mig till viktor@friinaturen.se.

Sidan kan på vissa inlägg innehålla reklam i texten och det står i så fall tydligt överst på sidan. I de fall där vi har gjort en recension eller jämförelse av produkter är vårat mål att vara så oberoende som möjligt. Vi har inga samarbeten med tillverkare utan enbart med återförsäljare. Och då dessa brukar ha flera olika tillverkares produkter så kan vi opartiska i våra undersökningar och jämförelser. Och i de fall jag ger förslag på produkter så är det produkter som jag själv skulle välja att köpa.

Vi hoppas att du ska gilla sidan och det vi skriver. Har du några frågor får du gärna kontakta mig på email viktor@friinaturen.se.